Εταιρεία

Η εταιρεία  ¨ΠΟΛΥΜΕΝΑΚΟΣ-MAXOULI AE¨ δραστηριοποιείται στον χώρο του Ελαιολάδου (παραλαβή- σύνθλιψη- έκθλιψη ελαιοκάρπου, τυποποίηση και εμπορία ελαιολάδου) από το 1999.

Είναι μια  επιχείρηση που εδρεύει στην περιοχή της Λακωνίας και πιο συγκεκριμένα στο Λάγιο  Λακωνίας.

Με γνώμονα τη σπουδαιότητα του Ελαιολάδου παγκοσμίως, τα προϊόντα της επιχείρησης παραλαμβάνονται, αποθηκεύονται προσωρινά και επεξεργάζονται με όλη την φροντίδα που αρμόζει σε αυτό το πολύτιμο αγαθό που χάρισε η φύση.

Το Έχτρα Παρθένο ελαιόλαδο μας προέρχεται από  τις ποικιλίες  ΚΟΡΩΝΕΙΚΗ (κατά 80%) και  ΑΘΗΝΟΛΙΑ  (κατά 20%) και  παράγεται στο  εργοστάσιο μας σε θερμοκρασίες  κάτω  των   28 βαθμων  Κελσίου (εξαγωγή  εν  ψυχρώ).

Όλες οι διαδικασίες της επιχείρησης είναι απόλυτα εναρμονισμένες με την σχετική νομοθεσία της χώρας μας αλλά και της Ευρωπαϊκής Ένωσης (οδηγία 178/2002, 852/2004/ΕΟΚ, προδιαγραφές ελαίων (2568/91 ελαιολάδων) έχοντας δημιουργήσει όλες εκείνες τις απαραίτητες εγκαταστάσεις που είναι βάση προδιαγραφών οι κατάλληλες για την σωστή και απρόσκοπτη παραγωγή και αφετέρου τον σχεδιασμό, και την εφαρμογή Συστήματος Ποιότητας ΕΛΟΤ 1416.

Στόχος μας είναι η προσφορά προϊόντων γνήσια φυσικών και αρίστης ποιότητας.

 

Η εταιρεία εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας πιστοποιημένο κατά ISO