Το 1999 κατόπιν της αγάπης για την ελιά και της αγάπης για την περιοχή μας , αποφασίσαμε την ίδρυση του ελαιοτριβείου ώστε να κάνουμε έκθλιψη τις ελιές της παραγωγής μας καθώς και των υπόλοιπων παραγωγών της περιοχής ώστε να έχουμε τα καλύτερα ποιοτικά χαρακτηριστικά για το ελαιόλαδο που προέρχεται αποκλειστικά από ποικιλία κορωνέικη.
Με την πάροδο των ετών οι αγροτικές περιοχές που ενσωματώνονται αυξάνονται, με αποτέλεσμα να έχουμε και την παραγωγή ελαιόλαδου από ποικιλία Αθηνολιά.
Οι εγκαταστάσεις μας είναι εξοπλισμένες με μηχανήματα έκθλιψης τελευταίας τεχνολογίας όπου όλες οι λειτουργίες και έλεγχοι του εργοστασίου γίνονται από ένα κεντρικό σύστημα ελέγχου.
Η τεχνολογία λειτουργεί σαν συμβουλευτικός παράγοντας στο ανθρώπινο δυναμικό της επιχείρησης και βασικό σκοπό έχει ο ελαιόκαρπος να έχει έκθλιψη εν ψυχρώ, ώστε το ελαιόλαδο να μη χάνει τις πολύτιμες θρεπτικές ουσίες του οι οποίες είναι σημαντικές για την καρδιαγγειακή κυκλοφορία, δρουν προληπτικά κατά της αθηροσκλήρωσης και έχουν προστατευτική ασπίδα κατά του οξειδωτικού στρες.